måndag 2 augusti 2010

Tur & retur LA, dag 1

Måndag 26 juli - Dag 1
Kl 05.00 ringde väckarklockan på Tennyson Avenue. Upp steg hela familjen, glada i hågen! Mackor breddes, flaskor fylldes med vatten och massa godsaker packades. Frukost intogs efter någon timme i bilen och det var väldigt mysigt. Utfärden ur Palo Alto gick glimrande smidigt och inga bilköar alls. Kl 10.00 anlände vi till Madonna Inn i San Luis Obispo. Wow, vilket ställe! Kitchigt och tacky så man höll på att trilla av pinnen. Alla rummen i olika utförande… Philip fastnade för rummet Caveroom. En Strawberry Waffel King Size avnjöts som frukost nr 2!!! Yummy yummy.

Efter 1h paus gick bilen vidare mot kusten. Och snart rullade vi förbi Santa Barbarare och in mot LA. Ganska mycket trafik men inga köer – så kl 14.00 anlände vi till hotellet Renaissance i Hollywood. Vi fick rum på 13 våningen och utsikt över kullen med Hollywood-skylten. Coooolt! Sen blev det lunch och vi insåg att vi mer eller mindre bor på Manns Chinese Theatre. Ännu mer coooolt! Så vi tog direkt en runda och kollade lite handavtryck och stjärnor på Hollywood Bouleward, Walk of Fame.

Tillbaka på hotellet tog vi ett eftermiddagsdopp i poolen på 5 våningen och sen svidade vi om till middag. Vi fick tips om Geisha House. Där vi intog "All Times Best Sushi So Far". Wow, vilket ställe. Yummy yummy igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar