måndag 2 augusti 2010

Tur & retur LA, dag 2

Tisdag 27 juli - Dag 2
Dags för Universal Studios i Hollywood
. Parken vi hade högst förväntningar på!!! Och helt klart har det hållit mottet, med råge. Vi lämnade hotellet kl 8.15 och var upp vid Universal-området redan 8.30. Direkt tog vi och hoppade in i kö, tog klassiska fotot vid ”globen” och sen var vi inne på området. Kl 9 drog alla aktivteter igång och vi startade med The World Famous Tour med buss runt hela filmområdet. Nytt var King Kong 360 3-D på turen… Jisses vad coolt!

Sen tog vi en macka i väntan på Water World-showen, som måste ses. Massa vatten, härlig fart och roliga scener. Sen Revenge of the Mummy - The Ride! Ooooooohooo, vilken fart. Detta var attraktionen som verkligen tog andan ur oss. Tur att Olivia är en så modig tjej, för den här resan var kolsvart, blixtsnabb och överraskande. Vår nr 1 attraktion för dagen… Brevid Mummy ligger Jurassic Park och det blev en mycket blöt åktur hos Dinosarierna! Oj oj oj vilken fartig förmiddag. Lika bra att ligga i innan det blev tokmycket folk på området så vi hoppade in i The Simpsons Ride. Härligt åkande igen…. Lunch! Överallt hamburgare eller friterad mat. Inte bästa på matfronten men hamburgare slank ned och ny energi laddades på. Dags för Shrek i 4-D. Wow, vad coolt med 4D, riktigt häftigt. Hamnar på 2:a plats över favoriterattraktioner idag. Vattenskvätt i ansiktetet, spindlar vid fötterna och en ghost i nacken……. Missa inte!

Nu började parken bli galet full med folk och vi blev allt mer trötta och sega i ben och fötter. Men lika bra att köra på. Terminator 2: 3D och Universal´s Animal Actors. Sen var hela parken avklarad. 10 h på Universal gick fort och var galet kul. Middag slank ned på Universal Citywalk och restarangen Wolfgang Puck. Full pott till dagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar