fredag 20 augusti 2010

Back To School & Popsicle Welcome


Idag var det dags! Äntligen. Popsicle Welcome på Walter Hays.
Alltså, stora dagen då barnen skulle få reda på vilken fröken de ska gå för samt vilka klasskamrater de kommer att gå ihop med. Det var lite pirrigt i magen - men inte läskigt. Både Philip & Olivia var lyckliga över att dagen äntligen kommit.

Vi gick till skolan strax innan kl 15 och välkomnades på; New Families Orientation. Vilket hjärtligt välkomnande! Vi träffade skolans ledning och flera engagerade föräldrar (kallas PTA här) och sen blev vi guidade runt på skolan.
Kl 16 landade skolans övriga barn och föräldrar på skolgården. Alla ställde sig i kö för att plocka ut det viktiga gula magiska kuvertet som skulle berätta vilken fröken man skulle få. Under tiden väntade förväntansfulla barn på skolgården och blev bjudna på isglass = popsicle. Därav kommer namnet Popsicle Welcome.

Philip ska gå för Mrs Kerscher och Olivia har fått Mrs Ketcham. Ännu har de ej träffat fröknarna men det kommer att bli kanon.
Nu blir det helgpaus med fotbollstävling, svenskmiddag och poolparty. På tisdag i nästa vecka kl 8.25 ringer klockan in på Walter Hays och det stora äventyret drar äntligen igång på riktigt.... Kommer att bli en intensiv första vecka som vi alla ser framemot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar