måndag 2 augusti 2010

Tur & retur LA, dag 3

Onsdag 28 juli - Dag 3
Dags för busstur! Vi bokade via hotellet en klassisk rundtur runt bland kändishusen i Hollywood och vidare ner i Beverly Hills. Husen i Hollywood beboddes av de gamla ”avdankade” skådisarna såsom Al Pacino mfl och var rätt ruffigt. Beverly Hills var betydligt vackrare och roligare att se. Faktiskt riktigt bra att ha en guide med som berättade och visade kuliga adresser. Bla såg vi Micheal Jackson sista hus där han befann sig när ambulansen hämtade upp honom.

Sen fick vi info om att Bill Cosby ska vara rikast i Beverly Hills just nu och Dr Phil´s hus var coolt i skön spansk stil. Guiden tog oss även med till utkiksplats för Hollywood-skylten. Turen tog 2 h och sen var vi himla sugna på lite sol och strand.

Vi tog bilen ned till Santa Monica Beach + Pier och käkade en nice lunch på Bubba Gump. Sen en skön promenad ut på piren. Här blåste det som attans så inte läge att ligga på handduk och sola och bada tyvärr! Vi tog även en sväng till Venice Beach som bara ligger 10 min bort från Santa Monica. Detta var ett ruffigt ställe när vi kom på kvällskvisten så vi vände snart in mot stan igen för pizza och tidig sänggång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar