måndag 16 augusti 2010

Soccer Camp & Driver License

Dagen har gått i 100 knyck...
Full fart redan kl 06.00 på Tennyson Avenue. Jörgen i telefonkonferens, barnen för påklädning och jag för projektledning! Lämnade av barnen kl 7 hos vännerna Sara & Mats och åkte raka vägen till DMW - California Department of Motor Vehicles. Dags för finalprovet, körmomentet. Jag var först ut. Visa blinkers, bromsar, kylanläggning, tuta och varningsblinkers, sen ut på stora vägarna för att köra höger, vänster, backa och väldigt många stop vid STOP-skylt. Fixade provet med noteringen; kör inte för långsamt! Hehhheehhe! Sen var det Jörgens tur - och han fixade också det hela galant! Gött! Nu kommer "lappen" på posten om ca 3-4 veckor.


Idag var det även Philip´s stora dag. Soccer Camp! Mamma Sara lämnade gossarna Philip & Nils på morgonkvisten. Träning i 3 timmar och det gick hur fint som helst. Philip tyckte det var toppenkul och är verkligen en kille i laget nu.

En dag att fira - tycker vi! Det gjorde vi med rosa skumpa, pärondricka från IKEA och snittar med härlig Skagen-röra! Färska räkor är inte riktigt det samma som hemma, men funkade finfint i röran!

1 kommentar:

  1. Hej där! Har varit lite dålig på att läsa er blog men catchar upp nu... Ni ser verkligen ut att ha det härligt!:) Så kul att allt flyter på så bra! Här är varje dag oxå ett litet äventyr... Såg idag att min lilla tjej, som nu har fått ett namn - Sofia, har upptäckt sina fötter! Hon låg o tittade på dem läääänge...;)
    Kramar

    SvaraRadera