söndag 25 juli 2010

Highway 1

Packdag! Efter att vi lämnade Sverige och packade ett hus, packade för flyg, packade för hotellboende var vi något trötta på att PACKA! Idag är det dags igen - avskyr att packa..... MEN med spänning i sikte ser vi väldigt mycket framemot kommande vecka i LOS ANGELES!
Imorgon bitti kl 05.00 har vi siktet inställt på att lämna Palo Alto och hoppa på vägen till Los Angeles. Klassikern kan man väl kalla den; Highway 1? Vägen mellan San Francisco och Los Angeles!

"Highway 1 är troligtvis världens mest berömda kuststräcka. Highway 1, även känd som the Pacific coast highway, byggdes färdigt 1937 . Det är inte bara Kaliforniens spektakulära kust som bidrar till denna väl-förtjänta stjärnstatus, utan även allt det som upplevs vid sidan av vägen. Längs med den ensliga vägen som slingrar sig utmed kusten mellan Leggett i norr och San Juan Capistrano i söder kan man se ett sydeuropeiskt slott, idylliska stränder, surfare, hippies, filmstjärnor, valar, sjöelefanter och, tro det eller ej – zebror."


Det kommer att bli mycket bilåkande men efter att ha upplevt Universal Studios, Disneyland, Hollywood kan det bli skönt att sitta still i bilen och njuta av allt vackert....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar