söndag 29 augusti 2010

Fotboll, Pot-Luck & belöning!


Har vi en fotbolls-prinsessa?
I fredags var Olivia iväg på sin livs första Soccer Practice. Här är fotboll stort även för tjejer. Så gott som alla 2nd graders spelar, så klart Olivia också måste vara med. Här har hon fått låna fotbollsskor och chin gards av Alice samt shorts och strumpor av Philip. En riktigt cool fotbollstjej blev det. Träningen var mycket leksam och kul - så nu är det både tennis och fotboll på veckoschemat framöver.


Efter fotbollsträningen promenerade vi över till skolgården med pannkakor, sylt och vispgrädde! Dags för Internationak Pot-Luck Kick-Off Party. Walter Hays har totalt 522 skolbarn idag och var alla välkomna på denna härliga middagstillställning. Med sig skulle man ta något speciellt för sin familj eller från sitt land. Vi hade som sagt med pannkakor i stora lass. All mat placerades på långbord och våra pannkakor tog slut på ca 30 sek.... Hur kul som helst att det är så poppis med dessa!

iPod Touch, Mountain Bike, PlayStation3 = belöning! Nu var det minsann dags för barnen att få utdelning för allt kämpande den sista tiden. Math, reading comprehension, geography, adding and subtraction, spelling, american history, grammar.... Under hela sommaren har barnen haft lektioner här hemma med privatlärarna Trisha & Phoebe som skapat läxor och mycket arbete! Inte en enda gång har de gnällt över att sommarlovet blivit ett läxläsninglov - utan bara fixat allt perfekt! Då är man värd fina presenter. En ny Marin cykel och PS3 till Philip samt en efterlängtad iPod Touch till Olivia. I lördags var det fest! Hela familjen kan nu cykla med schysst utrustning, Olivia och jag har satt på fina cykelkorgar!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Ser ju verkligen kul ut.
    Tack för samtal idag!!!
    Lycka till med alla aktiviteter
    Dag

    SvaraRadera