fredag 13 augusti 2010

En i laget

- Mamma, jag är på teamet nu!
Philip kom hem efter fotbollsträningen med detta superhärliga budskap! Han är såååå glad och vi är så stolta över honom.

När vi landade här i Palo Alto önskade Philip verkligen att få spela fotboll. Tack vare kompisen Nils fick vi möjlighet att komma i kontakt med Palo Alto Soccer Team. Under juli månad har Philip hängt med på deras sommarträning 1 ggr i veckan. Det har varit så kul. Men vi har också vetat hela tiden att teamet är fullt! Nu i augusti har det varit ändå mer klart att laget har 11 platser och alla dessa är tillsatta. Men Philip har fått fortsätta att spela på träningarna och tränaren Jim har varit så schysst. Och igår kom Philip hem efter träningen och skrek i hallen - JAG ÄR PÅ TEAMET NU! Jim hade efter gårdagens träning samlat alla killarna och berättat att Philip kommit med för att han är en bra fotbollsspelare och platsar i laget. Hurra, vad du har kämpat bra för detta, Fille.

Måste säga att det är extremt mycket tuffare för barnen här i USA. Du har aldrig någon given plats, utan måste hela tiden visa framfötterna, och det är ju inte så lätt när man inte kan språket...

2 kommentarer:

  1. GRATTIS Fille!!!
    Vad kul att du kom med i teamet. Vi vet ju hur mycket fotbollen betyder för dig. Och vi har ju sett hur duktig du är!
    Bästa hälsningar till er alla från
    Farmor och mig

    SvaraRadera
  2. Grymt Fille! Dra pa dig Man U dräkten eller Bayern Munchen outfiten och visa jänkarna hur sporten skall utövas!!!
    Kramar fran Sofia, Rickard och William Erövraren

    SvaraRadera