lördag 7 augusti 2010

Cowper Inn och container

Bråda dagar!
De sista tiden har verkligen rusat förbi. I onsdags packade vi inför att flyttfirman skulle komma och plocka upp alla hyr-möbler! Tandborstmuggar, papperskorgar, lakan, köksbestick, soffor, sängar JA allt hade de ställt hit. Värsta röj och rensdagen!

Vid torsdagslunch kom 3 flytt-gubbar & det gick hur smidigt som helst. På 5 h var huset helt tomt och vi hunnit skura golv och ställt allt! Så det kändes riktigt mysigt att svänga bort till Cowper Inn som är det lokala Bed & Breakfast stället. "Hotellet" är inhyst i 2 st villor som ligger ett stenkast bort från oss. Vi fick ett familjerum som var oväntat stort. På morgon käkade vi en supermysig frukost med pannkakor, fruktsallad, mackor osv. Ett riktigt mys-ställe!
Containern anlände prick kl 10.00. Jisses vad mycket prylar! Bära, trixa & packa upp gjorde flyttföretaget. Bara att peka var grejerna skulle stå. Efter 6 h var allt uppe! Helt otroligt. Allt är i sin ordning.......nästan! Kvällen avslutades på Joya på University Avenue som är ett underbart tapas-ställe. En trött familj avnjöt tapas i alla former.

1 kommentar:

  1. Attans vad ni har legat i. Kommer vi över huvud taget att känna igen oss i ert hus nu?

    SvaraRadera