fredag 29 april 2011

Dags för årets kanske störta event :-)


I England laddar dom för bröllop och i Palo Alto laddar vi för A Very Swedish Home Party! I dagarna 3 har vi förberett in i minsta detalj - nästan som till ett bröllop. Mitt hem har gott från villa till butik och möbler har vandrat runt, kuddar har piffats, kläder har hängts, böcker och spikmattor har dykt upp! 
120 pers var anmälda till eventet. Oooohhh my God, hur ska det funka! Vem tar in 120 pers hemma i sitt privata hus! Jomen här känns det helt självklart. Amerikanskor är mingelexperter, så inte massa spring i hela huset utan snabbt in och snabbt ut :-)
 

Saratoga Trunk, Padma Nailmat, Fill&Tell och Bantie är varumärkena som "gift sig" och kvällen blev helt underbart lyckad! Med pompa och ståt visade vi upp alla fina produkter. Maten hade vi lagat själva; äkta vara liksom. Vi bjöd alla gästerna på ostpajer, laxrullar, skagenröra och kladdkaka.
 
 
Här är hela glada "Sverigemaffian": Tina, Sara, Yvonne, Charlotte, Catrin & Ylva!



  







Som pricken över i-et har vi fått med ett vineri från Napa Valley
- Alienor, som ville bjuda på godsaker. Rött, rosé och vitt fanns i köket och vinprovning genomfördes titt som tätt! 


Visst ser vardagsrummet ut som en snygg väldesignad butik.
 
 

Vilken succé! Vilken megahit! Totalt dök 90 tjejer upp. Glada kan vi summera kvällen som en svensk klassiker :-) Alla var där & Sverige rockar :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar