tisdag 26 april 2011

Dodgeball - party!

Oj oj oj, det var över 2 månader sedan Philip fyllde 11 och inget kalas har vi hunnit ordna med. Men nu är det dags! 15 grabbar på Dodgeball. Wow, det blir grejer. Det innebär 2 timmars hoppande på studsmattor samtidigt som man ska jaga det andra laget genom att bränna dem med bollar... Svettigt, svettigt och ett bra sätt att ha kalas på, så kidsen får röra på sig :-)

Men dagen började inte så bra! TÅRTA måste man ju ha på kalas. Medans Philip åkte och spelade fotbollsmatch hade Olivia och jag fått uppdraget att inhandla en fin och god tårta. Vi åkte till Costco, var ute i god tid, satt på parkering och väntade för vi var där innan öppning.... Men en vakt kom och berätta för oss att Costco minsann inte kommer att öppna idag. Det är ju EASTER!!! Jo vi vet, vi har hunnit måla påskägg på morgonkvisten....  Men nog måste Costco öppna. Nix pix, inte på påskdagen!
Nu blev det brådis. Klockan är över 10 och kalaset börjar kl 11 i en annan stad, Santa Clara. Plattan i botten och mot Whole Food. Här fanns tårtor.  Vilken tur....
Så pizza och tårta fick killarna käka i massor. Kalaset blev superbra, för det var nästan folktomt på Jump Sky High. Och jättefina presenter fick Philip; prenumeration på Sports Illustrated, presentkort på sportaffärer, helikopter, böcker och massa bra saker. En lyckad dag och ett lyckat kalas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar