onsdag 20 april 2011

Florida - dag 6

Sista natten med gänget! Vi har bott på ett helt underbart hotel - Don Cesar Hotel. Här lite fina bilder från sista kvällen, med solnedgång i bakgrunden.
Thomas Rowes är arkitekten bakom byggnaden "Pink Lady" som öppnade den 16 januari 1928, med ett extravagant party. Hotellet blev snabbt en favorit "lekplast" för de rika och berömda, främst inom jazzen bla F. Scott Fitzgerald, Clarence Darrow, Al Capone, Lou Gehrig, och Franklin D. Roosevelt har bott här. The Pink Palace fortsatte att locka de rika och berömda i hela den stora depressionen, delvis tack vare en uppgörelse med New York Yankees ägare Jacob Ruppert till hus sitt team under våren utbildning i tre år. Än idag är det en populär tillflyktsort för de rika och berömda i dag. 
Kvällen till ära visades det "Dive-In-Movie". Japp, bara att dyka i poolen och kolla film :-) men barnen tyckte det var skönare att ligga i stolstolarna och spana. Men i tankarna fanns den tidiga hemresan... Mitt i natten, kl 02.00 ringde klockorna och vi studsade i kläderna, bar ut resväskor och checkade ut från hotellet för att vara på flygplatsen kl 03.00 och först kl 05.00 skulle planet lyfta till Charlotte.... Här syns ett trött gäng, väntandes!
Nu börjar vi bli vana resenärer - alltid finns ögonbindel och öronproppar nerpackade. Barnen är helt grymma på att kunna sova på planet och har lätt gå ned i varv, aldrig några sura miner över att sitta stilla eller sitta trångt! Bra jobbat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar