måndag 18 april 2011

Florida - dag 3

På med gympadojjor, fram med barnasinnet! Idag är det dags för Busch Gardens and Adventure Island! Efter 1 timmes bildfärd norr om St Petersburg väntade världens ställe. En djurpark mixad med roller coaster, dvs berg och dalbanor... Vi hade funderat på SeaWorld i Orlande, men alla pratade om denna park. Wow, det vara bara så roligt. Först tog vi tåget runt hela parken och såg alla finfina djur; zebror, elefanter, tigrar, flodhästar osv. Vi klappade sköldpaddor och fick verkligen komma djuren nära.

Och mitt i detta gröna rofyllda landskap fanns det berg-o-dalbanor. Väldigt märkligt men väldigt kul! Jag fick vara medresenär till åkattraktionerna medans Jörgen laddade för badäventyret i parken mittemot - Adventure Island....
 
Jodå, på eftermiddag hoppade vi över till nästa ställe; cooolaste vattenparken. Rutschkanor på längden, tvären, höjden och bredden. Parken var superfräsch med vit sand, vågpool, mycket badvakter och lite folk. Vilken dag. Barnen gav dessa 2 parker stjärnbetyg och tycker nog detta var i klass med Universal Studios i Los Angeles. 
Olivia & pappa finåker på stora livbojjen!

Här tävlingskör Philip & Jörgen.
Och se, Fille är först ner...
Jörgen var i sitt esse denna dag. Full fart!














  




På kvällen var vi lite trötta i benen.
Då passade det perfekt att glida ned på stranden och mysa i en Cabana, dvs jättestora "soffor" att krypa upp i och snacksa ost, kex, nötter och lite rosévin till mamma & pappa :-)
och titta på stjärnorna....

1 kommentar:

  1. Vilken underbar vecka!!:) Låter helt fantastiskt. Schysst hus ni bodde i oxå...;) Kul att ni passar på o semestrar i landet oxå. Det är verkligen jättekul o följa er blogg. Upplever ju lite själv genom det, o så lär jag mig massor.;)
    Kramkram
    Karin

    SvaraRadera