måndag 23 maj 2011

No Lazy Sunday Here!

Att ha sovmorgon och inga barn hemma, låter som en dröm. Men snart börjar man längta efter småfolket och det är nästan lite för tyst och lugnt! Så klockan 9 kunde vi inte hålla oss längre, utan ringde familjen Risano för att höra hur läget var? Jodå, fullt röj i stugan! Vi hämtade upp kidsen och tog en gemensam frukost (se ovan hur pigga och goa de var på morgonen). Gårdagen hade varit helt suverän för dem med födelsedagsmiddag för Niklas på Mexikansk restaurang, tv-mys i soffan och film och sen sovit gott hela natten!!! Det är verkligen härligt att ha en tjejkompis som ställer upp och "hostar" våra barn på detta varma och godhjärtade sätt! Ylva rockar! Hon som till och med har bästa tjejkompisen från Sverige på besök, klämmer minsann in även våra ungar i sitt schema! TACK VÄNNEN!

Och visst var det lite pirrigt för Olivia att sova borta (eller kanske mest för mamma...) men hon fick grymmaste sängen under Kristoffer och sov som en prinsessa hela natten!!! 

Efter upphämtning blev det fotbollsmatch för Philip. Den sista för säsongen och nog var det ganska skönt - killarna har hamnat i en liga för högt upp så det har varit många tunga förluster. Men nu blir det sommar-practice och nyladdade fötter :-))

Olivia var bjuden på kalas till bästa väninnan Kristen och väldigt laddad och nog allt lite pirrig. Partyt skulle vara på frisörsalongen Snip-Its och make-up, hårfix, målade naglar och red carpet stop på programmet! Oj oj oj vilket drömkalas. Här syns alla prinsessorna!
Innan hennes kalas hann vi klämma in en halvtimme för lunch! Vem hinner laga mat i dessa bråda tider? En smarrig pizza med Cobb Salad avnjöts på favoritstället Howie´s! 
Och Philip var på Pool-Party för Niklas som fyllde 11 år. Massa grabbar röjde i poolen, skrattade och käkade ihop. En väldigt nöjd men väldigt trött Philip blev avlämnad på Tennyson.... Huga, vilken helg! Och gud så kul vi har varenda sekund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar