onsdag 11 maj 2011

Funderar på; Fifth Grade Promotion


1:a året av skola i USA är faktiskt snart över...
Den 9 juni är det skolavslutning för kidsen på Walter Hays. Och i och med att 5th graders slutar och lämna Walter Hays för att börja på Middle School blir de extra extra mycket firade. Tänk en hel cermoni tillägnad dessa små godingar som kallas; Fifth Grade Promotion. 

Kläder är ju något att fundera på, för mig som mamma! Men icke, Fille har själv småpratat och funderat kring detta de sista veckorna. Det har tom kommit ut skriftligt meddelande om Dress Code inför skolavslutning... Inte för korta klänningar, inga "spagettiband" på axlarna och inga shorts för killar! Philip har pratat om slips och kostym vilket känts galet "overkilled" här med tanke på hur causal and relaxed alla är när det kommer till kläder. Men sagt och gjort - dags för provning!

Upp till Stanford Shoppingcenter och butiken Nordstrom. Olivia och jag sprang som små skållade råttor och jagade skjortor, byxor, skor, skärp, kavajer & slips. Han provade och provade och provade. För kort i ärmarna, fel rutor, för långa, för korta, för små, för stora och så vidare.


Men till slut fann vi rätt! Butiksbiträdet sa; he is so handsome, och det får jag allt hålla med om :-)) Han kommer att bli något stort när han blir stor, det syns lång väg hi hi!


Glad och nöjd mannekängade han här hemma och Jörgen fick visa oss alla hur man knyter en schysst slipsknut!


Det har väl aldrig hänt i världshistorien att jag reagerar på blommor. Men när vi gick till bilen passerade vi denna fantastiska färgsprakande rabatt. Så vackert...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar