fredag 13 maj 2011

If teachers would be flowers I would pick you!

Visst är det vackert... If teachers would be flowers I  would pick you!

Det är Fille som skriver "tack-kort" till sina lärare i 5 th Grade. Som jag skrivit tidigare är det fullt fokus på skolavslutning. Här firar man sina lärare under en hel vecka: Teacher Appreciation Week:
"We will be celebrating our teachers and thanking them for all the hard work they have done this year. The week will begin with our kids bringing flowers or fruit from their gardens and culminate with a gift from the heart to the teachers. Your child should handwrite a quote to his or her teacher on a white paper. The quote should complete the following: "The best thing I learned in 5th grade is.....".

Jag tycker Philip fick ihop det alldeles fantastisk fint! Och han har gjort all text helt själv utan att fråga något :-) Se hans namnteckning i skrivstil... Det jobbar man mycket på här, cursive, som det heter på engelska!

Det har varit hockey-dramatik på hög nivå! San Jose Sharks mot Red Wing. De spelar slutomgång, dvs bäst av 7 matcher. Sharks tog snabbt ledningen i matcher med 3-0. MEN Red Wings har knappat in och inför kvällens rafflande match står det alltså 3-3 och är helt avgörande. Kommer Sharks gå vidare till Western Conference final och möta Vancouver....??? JAAAAAA, dom vann. Hurra! 3-2 så det var spännande värre. Kolla in de snygga tröjorna kidsen har - dem bar det stolt till skolan idag.

När det är fullt hockey-fokus hemma tar jag faktisk och smiter iväg på Girls Night Out!
Japp, chilla med svensk-tjejerna Catrin och Tina är bara för mysigt. Los Altos Grill begav vi oss och vi pratade, pratade och pratade... Tina lämnar oss till sommaren för att flytta tillbaka till Sverige efter att ha varit här i 2 år. Jag börjar nu inse att det kommer blir tomt & tråkigt och lite jobbigt med alla goa svenskor som flyttar hem! Men tur att jag fått ett så fantastiskt första är här med dessa supertjejer & Catrin finns ju kvar :-)) Och Sara, Charlotte, Vesna, Jenny, Helene, Anna och alla dom andra! Jag kommer att överleva:-)


Skor. En väldans massa skor... I veckan hade vi en rejäl tömning. Under vår trappa finns ett dolt skåp och det är ju suveränt att slänga in alla skor där - men det blir desto svårare att hitta i virrvaret. Därmed skos-städning! Skor blev till rader och en jäkla massa skor har vi.... Ut med några till garaget och de som var för små fick åka i sopen!!! Det härliga med utresning är att man kan fylla på med nytt! Nya Nike-dojjor! Mycket färg ska det vara i år. Jag måste bara berätta hur himla billigt just sportskor är - Filles löparskor på bilden under (svarta) kostade 34 dollar och det mostvarar ca 220 svenska kronor. Helt galet billigt :-))

Sist men inte minst ser vi Olivia ihop med kompisen Nessa käka glass.
Yummy yummy............ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar