måndag 28 mars 2011

Vår lilla loppa é åtta!


Tänk vad åren går... För åtta år ser sedan, pluppade hon ut, vår lilla Olivia! Tänk att det blev en tjej! Vi som var helt säkra på en kille som skulle få heta William. Och hon tog god tid på sig inne i magen -  jag gick 3 veckor över tiden, men sen kom hon med full fart. Och nu förgyller hon våra dagar med sitt otroligt glada humör. 
 
Kalas, det har hon längtat efter. Sky High Jump har hon velat ända sedan jul. Så bara att boka. Väldigt smidigt, väldigt amerikanskt, väldigt convenient att ha kalas på ett "studsmatte-ställe". 15 tjejer var med. Hoppande, sjungande, tårtande och pizzande blev det under 2 timmar. Hur kul som helst. Just tårta är viktigt här. Olivia har själv valt denna med fina rosor på...
Och många roliga paket fick hon. Dem öppnade vi hemma efteråt i lugn och ro. Mycket pysselgrejer, så nu har hon att göra hela veckan lång :-)
Och på självaste dagen firade VI (mamma, pappa & brorsan) henne. Philip var så söt och gav henne en penna till frukost som han köpt för alla sina "tickets" i skolan i fredags. Hur gulligt som helst. Resten av presenterna öppnades på kvällen; paket från Tyskland, paket från Sverige och paket från Abercrombie & Fitch som är hennes favoritaffär. Kläder i massor + Melodifestivalsskivan från Sverige :-) 
På eftermiddagen fick hon bjuda på tårta i skolan. Jag hade bakat 2 Mud Cakes och pyntat med hallon och grädde! Barnen var som hökar över kakorna och jag hade fullt schåå med att ingen stoppade fingrarna i, innan jag hann skära upp! 

Vi brukar alltid låta födelsedagsbarnet välja hur man vill äta sin middag på den stora dagen: Olivia valde Fuki Sushi! Yummy yummy till allas vår stora glädje. Nu är hon helt utslagen och snarkar gott i sin säng!
Vilket kalasande - känns som hon blivit firad väldigt länge! Hurra hurra hurra hurra för världen gullunge!

2 kommentarer:

  1. GRATTIS!!!
    Vilken fin fest! Jag skulle ha varit med!
    Vi får höras av lite längre fram.
    Ha det bra allihop
    Farfar

    SvaraRadera
  2. Hej farfar Dag!
    Jag har blivit härligt firad på alla håll! Paket kom från farmor + R&S. Tack så mycket. Varma kramar från Olivia (genom mamma)

    SvaraRadera