lördag 26 mars 2011

Turf och surf i baren...

Regnet fortsätter att vräka ned! Hur är det möjligt.... Rått, ruggigt och blött är sista veckans summering! Men det är förmodligen det vi behöver efter att ha gått i shorts i januari och februari! Lite rusk kommer ge oss glädje när värmen kommer tillbaka - för det gör den!
Soccer och Softball har dock blivit lidande. Träningar har blivit inställda då planerna fullkomligt badar i vatten. En dag i veckan tränar Philip fotboll på Turf och då funkar träningen. Turf är alltså konstgräs. Så här såg det i fredags då han körde "extraträning" med Armando och grabbarna och några tjejer. Riktigt kul och solen visade sig mellan regndropparna...
Vidare fick jag vara "viktig" i fredags och gå på MÖTE! Oj oj, vi blev nästan 10 pers och fullt fokus på Sustainability, Eco-Friendly and Environment => Green Team. Tror vi kan bli ett riktigt Dream Team för det är sköna tjejer med många nationaliteter som är med; bla Federica (italienska), Greet (holländska), Sara (svenska), Joyce (amerikanska) Gaina (engelska) och jag!  En tjej från Palo Alto kommun var med och informerade. Det här kommer att bli riktigt intressant och kul. Nu har vi fullt upp med att komma fram till bra saker som ska lanseras till Earth Day som äger rum den 21 april.
Mamma & pappa surfar i baren en lördagskväll... Så ska det väl vara? Här sitter Jörgen och jag med varsit glas rött, varsin dator och beställer diskmaskin och tvättmaskin till huset på Lidingö som har pajjat. Det är ju mindre kul att köpa vitvaror när man inte själv får använda dem! Men vi har schyssta hyresgäster, så bäst att se till att de trivs!
Gästrummet som nytt! Här har Olivia och jag nyss möblerat om. Tidigare var det en bred dubbelsäng a al 2 meter som nu blivit en mysig soffa. Vi ställde den ena sängen som rygg och det bidde verkligen mycket mer yta i rummet. Samtidigt är det busenkelt att vika ned sängen när vi får gäster som stannar på en Sleep Over :-))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar