onsdag 9 mars 2011

Blå låda, frukt och mosiak


För kanske en månad sedan skickade jag iväg ett mail till lokala gratistidningen som heter Daily Post och frågade varför deras trevliga tidning inte fanns att plocka upp någonstans nära vårt hus eller barnens skola, Walter Hays? De på tidningen tänkte säkert; öhhh ännu en hemmafru i Palo Alto som inte har annat att göra än att maila oss om blåa boxar! Överallt annars finns det massa tidnings-boxar, men inte någon nära oss, tyckte jag....  Och idag stod den där! Den blå lådan med gratistidningen Daily Post. Utanför huvudentrén till Walter Hays skola! Ha ha ha hihihi, va bra!
Frukt mot krupp?
Philip  har varit lite rossling i hals och andningsvägar de sista dagarna. Låter lite som krupp, men kan verkligen en 11-åring ha krupp? Nåväl, denna gång ska vi försöka kämpa utan att använda Betapred. Mycket sömn, varmt te, kall glass och C-vitamninrik frukt i stora lass hoppas jag kan hjälpa!

Mera C-vitaminer, i form av citroner, har vi massor i trädgården. Tycker fortfarande att det är lika exotiskt att skicka ut barnen i trädgården för att plocka dessa gula frukter för att ha i matlagning! Härligt, nyttigt och så vackert!

Förstärkning på fikafronten blev det idag - med ett mosiak-bord. Och helt plötsligt hittade vi ett nytt mysställe i trädgården som inte använts tidigare. Utmed garageväggen. Här fick solstolar och kaffebord trevlig plats och kommer att förgylla många soliga fikastunder....

Världens goaste gubbar! Visst, är det smaskigt med dessa röda bär! JORDGUBBAR!
Titta också in skärpan i fotot, gillar min systemkamera som faktiskt tar väldigt fina bilder (eller är det jag som tar bilderna...?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar