måndag 6 december 2010

Söndagsmys

Finns det något lyxigare än en oplanerad och obokad söndag?
Jösses, vad skönt...
Jörgen och jag började dagen på The Dish, och smet iväg när barnen fortfarande sov - vilket man inte får göra här. Barn ska vara 12 år innan de får lämnas ensamma hemma. Hur som, en härlig, frisk, rask morgonpromenad hägrade och kl visade 7.56 när vi åkte hemifrån. Underbar start på dagen. Dishen har blivit min favorit-plats för att hämta energi. Att vara ovanför kullarna och ha utsikt över hela The Bay Area och se dagen vakna är helt magiskt. Jag är här uppe flera gånger varje vecka och laddar kropp och själ med krispig luft. När vi kom tillbaka låg barnen fortfarande och snarkade i sina sängar, nöjda med att ej ha behövt gå upp så tidigt...

Bullbak gillar hela familjen!

Sen kom regnet och vad passade väl bättre än julfokus. kl 10.00 stod saffrans-bulldegen på jäsning och Olivia och jag började göra våra apelsiner med nejlkor. Synd att ni inte kan känna doften via hemsidan...det var 100% jul i huset! Sen blev det fix med julkort och lite klipp & klista. Japp, några av er därhemma kanske får ett!

På eftermiddagen blev det läxläsning och provpluggande för Philip. Och sen... Match! Första basketmatchen ever. Philip var jättepirrig på ett glatt sätt. Vi var "Snack Parents" och packade frukt och drickor till alla lagets grabbar att mumsa på efteråt. Wow, vilken kanonstart han fick, våran Fille! Snabb som en vessla i fötterna mötte han motståndarna och var grym på defend. Han har bara spelat i 2 veckor och hunnit 4 träningar, så det mycket att tänka på. Men coachen var toppennöjd och Philip fick mycket väl godkänt - very fast learner... :-))

1 kommentar: