söndag 12 december 2010

Ingen vila här inte....


Lördag förmiddag och det är bara att lägga in 5:e växeln för att hinna med allt i helgen! Så här ser dagens schema ut:
12.00 - 13.00 Basketball för Philip
12.15 - 14.00 Hamster Ball Party för Olivia

15.00 - 16.45 Try Out Soccer för Olivia

15.20 - 18.20 Harry Potter för Philip med kompisen Nicklas.

Ja, det är inte lätt att vara ihop hela familjen... Men kul har vi!


Olivia firar Heidi som fyller 8 och det görs med cooola Hamster Balls - se bild överst. Här kryper ungarna in i gummibollarna och springer likt hamstrar i sina hjul. Olivia tyckte det var hur kul som helst - så hon var helt svettig efteråt. Heide är en skön tjej, som Olivia verkligen trivs ihop mé. Igår lärde hon Olivia vad; poka a nose.... är för något. Hi hi hi!!! Don´t do that.

En väldigt oplanerad Try Out i Soccer dök upp för Olivia. Det var Heide som ville ha sällskap. Sure, vi hänger på! Så Heide & Olivia fick spela upp ihop med flickor 9 år. Lite väl tufft! Vi håller dock tummarna för att det blir ett tjejlag för flickor 8 år. Efter både fotboll och hamster ball var Olivia helt slut i kroppen - skön träningsverk kommer nog att inta benen imorgon :-))


Efter att killarna varit på bio och sett spännande filmen Harry Potter, var vi alla värda en god middag och ett gott glas dricka. Barnen kör på julmust och Jörgen och jag öppnade en av de "goda" flaskorna vi köpte i Napa Valley. Yummy. Den här caben satt fint - från Pine Ridge Vineyards. Himla kul att dricka något från en vineyard man besökt och hängt i baren med "bonden" som har plockat druvorna... Till detta blev det en middag på temat: havets läckerheter. Tuna (tonfisk), grillade jätteshrimps, rökt lax med nya favoriten brussels sprouts. Vi delade dem och la dem i ugnen för grillning med olivolja och havssalt. Gick åt som smör i solskenet....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar