lördag 11 december 2010

Goda vänner!


Att finna nya vänner i USA har varit extremt lätt! Jämför ofta California-flytten med den vi gjorde för 10 år sedan mellan Göteborg - Stockholm. Och nog 17 var det svårare att träffa nya människor i Stockholm än här.... Några som vi verkligen gillar och trivs ihop med är familjen Risano. Mamma Ylva, pappa Rick, sönerna Niklas och Kristopher är verkligen en härlig familj. Gemensamma nämnare är sport :-)) Philip & Nick spelar fotboll ihop. Ylva och jag löptränar ihop. Papporna trivs ihop på matcher - både sönernas och när Stanford spelar Amerikansk fotboll....

Här hänger vi med till deras "klubb"! Vanligt här är man är medlem någonstans och då får tillgång till golf, tennis, simning, gym, restaurang och ett stort umgänge och socialt nätverk. En kväll på Palo Alto Hills Golf & Country Club var något utöver det vanliga... Högt beläget med utsikt över hela bukten (The Bay Area) avnjöt vi drink på verandan med coool öppen spis. Sedan en fantastisk middag med underbara viner. Det roliga här var att det finns dress-code, vilken är extremt ovanligt, Jeans och t-shirt funkar överallt, men här gällde kragtröja för killar och inga jeans tillåtna.

Ska man bli medlem någonstans, känns detta som ett hett alternativ!!!! Tack Ylva och Rick för en kväll vi aldrig kommer glömma. Säger bara en sak; Opus One!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar