söndag 28 november 2010

Tangled & Ajax doft


Movie-tajm! Nu, äntligen har vi kommit iväg på bio. I Mountain Viem finns STORA biografen Century Cinemas 16 som känns som en grotta under jord. Vi hade bokat oss på filmen Tangled, som Philip tyckte verkade så där...lite tjejig! Men det visade sig vara en helt underbar film för hela familjen! Vi blev alla störtförtjusta i vackra prinsessan Rapunzel och att se filmen i 3D var en härlig upplevelse (snygga brillor va?). Olivia satt i biografen och försökte fånga rislamporna på slutet!

Filmen handlade om den långhåriga Princess Rapunzel som har tillbringat hela sitt liv i ett torn, men när hon förälskar sig i en bandit som går förbi, måste hon ge sig ut i riktiga världen för första gången, för att hitta honom. Och hon måste också ta reda på varför himlen fylls med de vackra lyktorna varje år, just på hennes födelsedag....? Hennes dröm är att se varifrån lanternorna kommer! Massa härlig musik och fantastiskt fin film - SE DEN.

Visst är det underbart gott när huset luktar nystädat? Och faktiskt också ÄR nystädat! "De Mexikanska Damerna" är helt grymma. Kommer in som ett yrväder, fullt rustade med allt, och röjjer hela huset... Olivia tycker att det känns som att bo på hotell för sängen blir så fint bäddad. Och jag tycker det är underbart att få gasspisen fixad med tandborstrengöring. Jag är imponerad av deras jobb och extremt tacksam efter deras hembesök!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar