lördag 6 november 2010

Parent Social & Babysitter!


Varför göra saker krångliga när det kan vara så enkelt?
Jag är imponerad av hur smidigt det funkar att ha större tillställningar hemma hos folk. Philips klass + ytterligare en klass genomförde "Parent Social" i går med totalt 60 vuxna. Vi fick inbjudan vi mail med följande info:
When; Friday, Nov 5, 7:00-10:00 p.m.
Where: Parkingson Avenue
Please Bring To Share: A-K Dessert, L-R Appetizers, S-Z Drinks
Alla anländer i tid till kalasen och har med sig fat med det man blivit tilldelad och ställer upp på buffébord. Sen hugger alla in och man smakar på massa nya roliga goa grejer. Så lätt allt blir när man sprider ut jobbet lite. Och så trevligt. Vem hemma i Sverige hade gladeligen dragit hem 60 pers på fredagsmys?


Detta var första gången som Jörgen och jag smet hemifrån, utan barnen! Vi kände oss riktigt busiga. Här är reglerna betydligt hårdare än i Sverige. Barn får INTE vara ensamma hemma om de är under 12 år. Jag kan med andra ord inte ens åka till mataffären och handla utan att båda måste åka med. Så att ha en Babysitter är a och o. Idag var 13-åriga Brooke babysitter för kidsen. Spontant tyckte vi att hon var lite ung, men det funkade hur bra som helst. Hon hade pratat massor och berättat roliga grejer - det var jätteglada när vi kom hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar