måndag 22 november 2010

Livet är en enda låååång fest!


Oj oj oj, nu har det varit party 5 dagar på raken. Därför har vi ju inte hunnit uppdatera bloggen... Men nu tillbaka i matchen och här ska ni får läsa om allt skoj vi varit ute på se sista dagarna! Ps, det är så kul att höra att så många tittar in här på vår sida emellanåt - en glädje att få dela äventyret med er alla!

Torsdagen innebar Champage Evening for the Second Grade Moms!
Med andra ord var jag ute på egen baluns ihop med 40 andra mammor. Bara champagne & delicious appetizers hemma hos en av mammorna. En härlig mingelkväll och massa nya bekantskaper.


Fredagen innebar avslutning för Olivia´s fotboll och såklart; End of Seasons party, i form av glass i stora lass... Matchen blev dock inställd på regn. Men innan detta party hade jag en intressant förmiddag där jag träffade delar av SWEA´s styrelse och presenterade mitt koncept - Now or Never! Och det mottogs med varma armar. Så nu stundar event-projekt-jobb, hurra! Här syns Helene Karlsson och Judy Barrows.

Lördagen började med match för Philip i spöregn. Men vad gör väl lite regn när man vinner! En härlig seger med 4-2 och även avslutning för Philips fotbollslag. Jag ihop med en annan mamma, Ylva, har blivit utsedda till partypatrull och fick ansvar för killarnas End of Season Party. Så efter matchen samlades alla killarna + föräldrar för en härlig lunch.

Efter barn-kalas blev det på kvällen dags för riktigt härligt vuxen-kalas. Vi hade "för-fest" i vårt hus och 15 glada adults joinade på vin och snack. Sedan begav oss till fina Gamble Garden för att fira Sara som nyligen fyllt 40. Hors d`oeuvred & drinks och en massa glada människor.


Och vi avslutade kvällen med "efter-fest" hemma hos oss. Här är nämligen partajandet mycket mer tidsbestämt än i Sverige, 6-9 pm sharp. Och det var ju synd på en så trevlig kväll att avrunda redan kl 21. Så Mats levererade skumpa och Sara´s firande fortsatte a la Sweden, dvs lite längre och flera amerikanska vänner "orkade" hålla sig vakna.

Söndagen innefattade såklart också mingel & middag. Jörgen hade en kollega från Cisco, Jim Green, med familj över. Det är en häftig upplevelse att vi alla, barn som vuxna, sitter och konverserar helt fritt på engelska vid middagsbordet. Våra barn är nu "fluent" och allt känns himla coolt. Kvällen till ära fick vi berätta mycket om våra jultraditioner och det kommer att bli kul att fira framför allt Lucia här - som är något helt nytt. Lussekatter, glögg, julmust & hej Tomtegubbar - snart är vi där!

Idag är det måndag. Skönt. Startade dagen med hårdkörning i trappor på Stanford. Men nu ska jag förberedda inför kvällen tjejmiddag. Hihi, yes ikväll blir det ännu en middag men härliga tjejerna Catrin, Charlotte, Tina & Susanna..... Man kan ju inte ligga på latsidan!

Det är väldigt intressant att se hur mycket nya människor man träffar hela tiden. Jörgen och jag gjorde en uppskattning under dagens frukost och det blev ungefär 140 nya bekantskaper denna helg. Helt galet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar