söndag 7 november 2010

Basketball & RunRace


Nu är det dags för basket! Hurra!
För 2 veckor sedan var Philip på Basketball TryOut. USA funkar inte som Sverige. I Sverige gäller det att ställa barn i kö tidigt för att de ska komma med på golf, tennis, fotboll eller vad man nu önskar. I USA gäller det att visa framfötter istället. Varje sport genomför TryOuts inför varje säsong för att sätta samma bra team. Då får barnen visa vad de går för medans coacherna går runt och tittar, antecknar och sedan önskar vilka barn de vill ha på sitt team.... Philip fick tjata in sig på TryOuten då vi missat att anmäla korrekt - men han fixade det! Alltså; han spelade till sig en plats. Så idag blev ett par nya basketkängor införskaffade inför kommande veckas första träningspass! Superkul.

Och mera sport är det i familjen! Jag har sprungit löptävling idag. Detta har varit en grym morot de sista veckorna. Jag har sprungit intervaller, cyklat i berg, kört trappträning, powerwalkat med vikter - och resultatet visade sig vara godkänt! Kom på 28 plats idag på ett Running Race runt Palo Alto, California - The Baylands Park. Vädret var sämsta tänkbara; regn, kallt, blåsigt. Vi startade kl 09 och frös som galningar. Vi har varit ett gäng på 8 tjejer som fokuserat & sporrat varandra den sista månaden inför dagens tävling. Clara, vår maraton-expert, gav råd i sista stund. Det gick ju strålande - 1 mil på 47 minuter. Jag är extremt nöjd. Nu mot nya mål - en halvmaraton.... Var, när och hur är inte klart, men ni får snart veta! Bild till vänster: startskottet och högerfoto visar glada men sega målsteg... samt tränigsgänget och goodiebagen!

1 kommentar:

  1. Riktigt bra sprungit Yvonne!! Härligt när man får cred för allt slit!!:) Jag har oxå halvmarathon som mål men har inte börjat löpträna efter graviditeten ännu. Vill ta det lugnt o vänta tills kroppen är redo, men då så...

    Ser fram emot att se er t jul!

    Många kramar

    SvaraRadera