söndag 14 november 2010

Fars Dag blev Magisk Dag


En helt ledig söndag, tror jag inte vi har upplevt här! Så på morgonen kände vi oss alla lite fundersamma; vad har vi missat nu då? Näe, inget. Härligt, då drar vi iväg på utflykt. Half Moon Bay. Kaffe & lussekatter, några badlakan och glada barn stuvade vi in i Porschen och drog iväg uppåt kusten. När vi kom fram såg vi att beachen intagits av coola surfare och det gjorde dagen ändå roligare, surftävling. Vi tog en springrunda på stranden, spelade lite fotboll och lekte med freesbee - det här är livet! Säger som Ted Gärdestad: Sol, vind och vatten är det bästa som jag vet...

Nästa stop blev Sam´s Showder House. En fisk & skaldjurs-restaurang utmed havet - och riktigt riktigt bra!
"Nestled on a cliff overlooking the Pacific Ocean, Sam’s offers stunning sunsets, true oceanfront outdoor dining, and a casual and authentic seafood experience reminiscent of an East Coast style seafood house. Watch the crashing surf inside by the fireplace, dine outside under a cozy heat lamp, or settle into an Adirondack chair near a toasty fire pit on Sam’s dog-friendly patio and enjoy the crisp, salty ocean air"

Inte helt fel så här på Fars Dag. Vi började med skumpa och skål för far och sen dök vi på Steamed Manilla Clams, Maine Lobster Roll som fått pris för "Top Five Best Sandwiches in America" och Fish and Chips på härlig torsk... Våra smaklökar smälte och vi nöjt till fullo av havet läckerheter!


Hemresan blev en härlig tur över Skyline Blvd. På ena siden ser man San Francisco-bukten och på andra sidan Stilla Havet. Magiskt! Idag har vi njutit extra mycket av att befinna oss här i ljuset, värmen och solen istället för ett slaskigt Sverige i november, som inte brukar vara något höjdare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar