söndag 19 september 2010

Helg med vin-fokus!


Veckorna är intensiva. Så också helgerna! Fredagen avrundades med ett litet "unna-oss-inköp"! En iPad. Har laddat ned diverse roliga och nyttiga app-ar och surfar runt massor. Vilken grej! Vilken hit! Alla 4 i familjen är helt frälsta!


Lördagsmorgonen var fullspäckad med fotbollsmatcher. Philip var först ut och hans lag vann med 5-2 mot Menlo Park. Philip spelade riktigt bra och laget gjorde en härlig match med fint passningsspel och snygga mål! Sen hade Olivia premiär på fotbolls-fronten. Nydressad i fotbolls-stass kämpade tjejerna glatt och friskt! Fruktpaus, vattenbreak och mycket lek med "snacks" efteråt. Det viktigaste i hennes ålder är exercise och springa fick de göra! Tyvärr förlust i första matchen - men vad gör det när man har kul!

Eftermiddagens tur blev till Livermore och en titt på en nice Porsche Carrera S cab. Funderar just på om detta ska bli vår andrabil. You never know.... Deala & Wheela :-)

Appropå bilar så fortsätter strulet! Vår inköpta Audi Q7 beställdes i maj ifrån Sverige. Skulle anlända i början av september till Palo Alto. MEN i fredags fick vi veta att den ännu inte blivit skippad från Europa. Men hallå!!! Så nu har vi hämtat ut ett gäng nya hyrbilar. Buicken är inte så dum :-) Barnen älskar att testa alla nya bilar... mest Olivia!

Söndag blev en underbar heldag med familjerna Oscarsson´s & Rehncrona! Uppstart med picknick på vingården The Mountain Winery. Underbart. Så här säger grundaren om sitt vin:
“I drink my own wine because it’s good! It’s good because it comes from these grapes, from this soil and because I know what I’m doing!” - 1917, Paul Masson Founder

Egen medhavd lunch med lokalt producerat vin. Inte så tokigt alls! Sen blev det kaffe och tårta i Saratoga och firande av Stefan som idag blev ett år äldre :-)) Cheers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar