onsdag 30 juni 2010

Flygfrakt från Sverige


Nu har vårt första lass med kartonger anlänt! 40 flyttkartonger med kläder, trodde vi! Lite annat dök upp också såsom golfvagnar, flytvästar, pälsmössor osv. Vi har riktigt bra med garderober och utrymmen för kläder så allt får plats utan problem. Och jag har turen att få ha en Walk-In Closet; vilket måste vara A Girl's Best Friend! Härligt välorganiserat är det nu! I USA hänger man även kläder i garaget, som är utrustat med väggfasta garderober. Perfekt! Philip fick med sin amerikanska flagga från Sverige som nu sitter fint ovan sängen!

På eftermiddagen skördade vi vår första egna lime. Vi har ett limeträd i trädgården och det känns mycket exotiskt! Och efter tips så landade limen i en Corona som vi avnjöt till grillningen. Livet är toppen!

2 kommentarer:

  1. Ni verkar ha det bra! William och jag satt och läste er blogg idag och han lovade att han skulle skriva till Philip snart... Hoppas allt fortsätter lika bra!

    Kramar
    AMWETM
    (Anders, Mikaela, William, Ella, Teodor & Max)

    SvaraRadera
  2. Hej godingar! Kul att höra ifrån er alla! Ja, här lever livet loppan med oss! So niiiiice. Jättekul om killarna kan hålla kontakten - FB är ju såååå bra. 1000 kramar till er och ha det gott i sommarvärmen (har hört att det varit bra väder sista dagarna...) :-))

    SvaraRadera