måndag 21 juni 2010

Father's Day, Farmers Market & bad

Söndag den 20 juni firar man Father´s Day i USA!
Och självklart måste man hänga på alla traditioner! Pappa Jörgen tycker det blir perfekt med 2 fars dagar. Så Philip & Olivia bestämde att pappa behöver nya tennisshort, så det fick det bli!
Men vi började dagen med en promenad till Farmers Market. Alla söndagar stängs California Ave av och "bönder" kommer på besök med sina godsaker. Mycket härlig färsk frukt & fina grönsaker, men även grillade kycklingar, blommer, färskt bröd, choklad, kryddor osv. Vi handlade med oss en god picknick-lunch från Mollie Stone´s och gick till Rincornada Park. Här blev det tennis och massa bad & simträning! En superskön eftermiddag med massa varm och god sol.
Sen gav vi oss på jakt efter en grillpanna för inomhusbruk...inför kvällens middag. Inte helt lätt att hitta för här grillar ju alla utomhus. Istället blev det stekning i traditionell panna med klyftpotatis. Mums mums! Det är en upptäcksfärd varje gång i matbutiken - idag fick vi fatt på bakpulver, mjöl och socker så nu kan vi baka cupcakes :-)

2 kommentarer:

  1. härligt det du:) ni ser helt klart ut å trivas..ser underbart ut:) hälsa kidsen:)
    magda

    SvaraRadera
  2. Hej tjejen! Tack för hälsning! Här lever livet.... Vi har det nästan för bra!!!! Hoppas du har det gött hemma i Svedala och att allt gått finfint med skolan på tentafronten! 1000 kramar till dig

    SvaraRadera