torsdag 17 juni 2010

En ny dag i Palo Alto

Vi har bara varit här i 2 dagar men redan känns det som hemma!
Hur häftigt som helst och helt tack vare familjen Ekstrand som tar ut oss på härliga äventyr! Idag har vi hunnit med studsmattor, fondue-lunch, tennis och grillad tonfisk med massa kul barn-stoj....

Kl 10 tog vi en promenad hem till nya kompisarna Alice & Nils. Vi hoppade in i deras 7 sitsiga Volvo (känns ju som hemma:-)) och åkte till Santa Clara där studsmatte-borgen ligger. Detta var ett galet paradis för barnen, dvs studmattor överallt tom på väggarna! Här spelade vi Dodgeball och hoppade tills vi blev yra i huvudet!









Sen blev vi ju smått hungriga och åkte till Nils favoritrestaurang Shabuway som ligger i Mountain View. Här åt vi en grymt god lunch a la fondue-style!









Sen bar det av hemåt för snabbt klädbyte och tennis. Bara 2 min från vårt hus ligger Rincornada Park som innehåller en stor pool, tennisbanor, lekplatser och härliga gräsmattor för fotboll, grillning mm. Här blev det en timmes tennis för kidsen.

På kvällen blev det middag hos Sara & Co med tacos för barnen och utegrillad tonfisk för oss vuxna. Härligt gott! Helt enkelt en suverän andra dag i Palo Alto

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar