torsdag 1 juli 2010

Ännu en solig dag i Palo Alto

Sol varje dag! Känns helt underbart att vakna och titta ut och inse; solen skiner i dag med. Har ännu inte haft en enda molnig dag.... Detta är lycka!

Måndagar, onsdagar och fredagar är våra Tutor-days. Då är det 100 % plugg som gäller. Just nu håller barnen på att lära sig alla de 51 staterna och vad huvudstäderna heter. Nååå, låt höra hur många du kan räkna upp, hehehe!
På eftermiddagen fick det bli en svalkande glass på Universal Ave. Mysigt att bara sitta ned och titta på folket. Idag är det Farmers Market, spännande värre att se hur en frukt & grönsaksmarknad växte fram under tiden glassen slank ned....


På kvällen tog familjen en kvällpromenad i det toppenhärliga området Old Palo Alto! Vi har konstaterat att det är väldigt många olika bygg-stilar som finns representerade i området. Riktigt kul att titta på.

Vi har även en urgulligt "blomster-park" bara något kvarter bort som är öppen för alla, Elizabeth F. Gamble Garden Center. Här odlas pumpor och massa annat gott av barnen som går på skolan Walter Hayes. Med på dagens promenad kom inlånade (från snälla familjen Ekstrand:-) Long Board brädor med styre. Hur roliga som helst...

1 kommentar:

  1. Hej,
    kul att de kommer till användning. De är perfekta för barnen när man själv vill promenera. Vi har total internet-skugga i sommarstugan, men idag är vi inne på biblioteket i Åhus och får lånekort. Nytt för i år (invigdes igår) är internet på biblioteket, så hit kommer vi nog att åka emellanåt.
    kram Sara

    SvaraRadera