torsdag 24 juni 2010

Varmkorvsföreställning, filmjölk och jobb

Idag har vi varit på teater! HOTDOG Suppertime Shows! Barnen som går på Art Summer Camp visade upp vad det lärt sig på teaterlektionerna. Det hela blev föreställningen Busy Town som bygger på böckerna av Richard Scarry. Till detta serverades Hot Dogs (men Philip & Olivia valde hamburgare istället:-)) och vi satt på filtar utomhus och tittade på allt under bar himmel. Det var riktigt kul och mysigt. Alice & Nils tog oss med på detta kuliga äventyr!

Filmjölk är något vi saknar här!!!! Så idag fick jag ett kit med burkar och culture av Sara. Så nu ska vi ha levande bakterier i kylen och äntligen få njuta lite svensk filmjölk! Här finns bara extremt söta och sliskiga yoghurtar som barnen redan tröttnat. Ska bli spännande att se om jag kan få det att överleva....
Och lite jobb-möte har jag också fått åka på. Träffade Linus och Dag Syrrist på Four Seasons och pratade Sustainability då de vill att jag ska projektleda event i Amsterdam i september. Jättekul projekt och smickrande - men får vänta lite tills barnen är varma i kläderna och up & running i skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar