måndag 28 juni 2010

We feeling hot hot hot....

Idag har det varit uppemot 40 grader varmt i Palo Alto. Riktigt hett om öronen, med andra ord :-) Men fortfarande är vi svenskar och njuter av sol & värme till 100%. Så värmen stoppade oss ej ifrån att kolla bilar och vandra i bergen!








Och nu till den stora frågan; Kommer det att bli en BMW, Audi eller Porsche som andra bil i familjen?
Tjejerna röstar på en BMW (cab vill vi gärna ha) och killarna går för en Porsche. Blir intressant att se vem som kommer att vinna bil-valet?

Vi tillbringade förmiddagen på något som heter Stevens Creek och här finns alla bil-firmor i en låååång rad. Lite häftigt att alla är samlade på samma ställe. På BMW-butiken kom personalen och bjöd på pizza - skickade med oss en hel kartong hem...
Efter bilrundturen mötte vi upp Ekstrands som tog oss upp i bergen till Foothills Park och på en lättare vandring i underbara berg. Området Foothill får bara beträdas av folk som är boende i Palo Alto. Så vackert! Vi tog oss upp till utkiksplatsen och härifrån kan man se hela bukten. Och mammor på händer är inte var dag.... Kul med ännu en gymnastisk mamma :-)))


3 kommentarer:

  1. Men oj vad det såg tungt ut på bilden. Vi får nog ligga i med träningen lite...

    SvaraRadera
  2. Oj oj oj vad ni hunnit med mycket!! Låter helt underbart och är jättekul att kunna se vad som händer. Vi laddar nu inför semestern som börjar i Italien nästa vecka där det ska bli nästan lika varmt som ni har det. Vi får gömma oss i skuggan med lille Wille. Rickard och Wille röstar på Porsche (jo, Rickard hävdar att han kunde tolka hans joller). Jag håller med tjejerna - passa på att ha en cab.
    Kramar Rickard, Sofia & William

    SvaraRadera
  3. Hej Ericssson Jr. Kul att ni hittat till vår blogg! Vad spännande med Italien. Härligt med goda viner, god mat och soooool. Jag tror säkert Wille fixar det :-)) Bra att du håller på tjejerna när det gäller bil!!! Men tyvärr är det nog mest Jörgen som beslutar - jag vill mest ha en bil som startar och rullar hehe.

    1000 varma kramar från JYPO

    SvaraRadera