onsdag 23 juni 2010

Pyssel, shopping & tennis

Idag blev det en riktigt pysslar- & fixar dag! Vi åkte till Bed, Bath & Beyond i Mountain Viem och shoppade loss på köksgrejer. Så nu är dammsugare beställd (så tråkigt men så efterlängtat...), mixer, grillpanna och massa fiffiga saker. Sen åkte vi mot IKEA i Palo Alto och hittade ett Kontorsvaruhus för att inhandla pärmar, register, pennor och annat till undervisningen hemma! På hemvägen köpte vi underbar frozen youghurt som man fick dra fram själv som lösvikt! Paradiset!!!
Men sen blev vi tennissugna! Och det är verkligen härligt att kunna gå 5 min till parken där det finns 6 tennisbanor som man får utnyttja helt gratis. Alla spelar. Vi delar på de 2 nyinköpte tennisracketarna och ser verkligen framemot våra gamla som kommer om ca 1 månad och nu befinner så på en båt ute på stora havet!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Ringde nyss, men lyckades inte få kontakt. Tänkte berätta att USA gått vidare som vinnare i sin grupp. Donovan avgjorde!
    I Wimbledon pågår en maratonmatch. Man har spelat i nio timmar och femte set har pågått i sex timmar. Det står 58-58 nu!
    Kul att veta med tanke på ert spel. Kul att det finns så många planer.
    Ha det bra önskar Farmor och Farfar

    SvaraRadera