onsdag 16 juni 2010

Tillbakablick de sista dagarna

Ojojoj, det har hänt riktigt mycket under den senaste veckan. Så här kommer en uppdatering :-))

Packning av hela vårt hus.
Det gick finfint tack vare härliga flyttkillar. Men mycket prylar har vi och många beslut; USA flyg, USA båt, USA resväska, SWE förvaring.... Vi vet inte riktigt hur allt blivit skickat så det blir spännande att få första omgången dvs USA flygfrakt!
Skolavslutning för Philip & Olivia skedde samma dag som flyttkillarna drog igång. En otroligt härlig skolavslutning blev det med varm sol och många fina sånger på skolgården. Barnens lärare och klasskamrater skickade med goa hälsningar och presenter.
Här är Philip och Olivia ihop med Philips lärare: Anki & Sus.

Inflyttning på Grand Hotel var inte helt fel!
När flyttkillarna som bäst tömde möblerna fick vi bo i en Executive Suite och det tackar vi Ulrika & Toumas för! Vi fick fint besök av familjen Nordqvist, åt middag på Matbaren och B.A.R och badade massor i spaet - härliga dagar!


Sen blev det måndag den 14 juni och dags att ta sig ut till Arlanda. Kl 10.00 fick avfärd till San Francisco via Chicago. Härligt att äntligen vara iväg.

Här är bilder från nya huset.

2 kommentarer:

  1. nina bergerheimtorsdag, juni 17, 2010

    Åh vad härligt att kunna följa er här!!!! Det ser helt fantastiskt ut och jag hoppas att jag kan komma och hälsa på er när/om jag åker till era trakter på jobb i augusti. Längtar redan! massa kram! //nina

    SvaraRadera
  2. Låter underbart; kul att det gick så smidigt som det gick. Synd att vi inte fick ihop det när ni var på Grand. Senaste veckan har vi varit upptagna som ledare på Skeppsslagets seglarläger. Har suttit och guppat i en följebåt i en vecka och det guppar fortfarande. Ta hand om er och njut!! bamsekramar Lena med fam.

    SvaraRadera