måndag 8 augusti 2011

Sommar i Sverige - Juli 2011 (del 1)


Det blir aldrig som man har tänkt sig.... Men det blev bra ändå!
Jörgen saknades i år då han fick hålla ställningar hemma i Palo Alto och på jobbet. 5 veckor är en lång tid att vara utan pappa och make.... Men så roligt att komma till Sverige!

Vi anlände till Landvetter torsdag den 4 juli.
Vi fick spendera en förmiddag på Arlanda flygplats och var galet trötta efter en låååång flight med gråtande barn mellan Chicago - Arlanda! Men sen kom vi till Göteborg där morfar hämtade upp oss. Vi startade vistelsen med härlig god svensk mat hos mormor och morfar för att sedan åkte till farmor och farfar i Hovås. Så himla skönt och smidigt att ha hela släkten på samma plats, Götet!


Varberg!
Efter 3 dagar i Götet begav vi oss till Varberg där vi bodde i huset på Hantverksgränd. Och vad är det första man gör vid ett Sverige-besök? Jo, beger sig till västkusten bästa fiskaffär i Varbergs hamn och frossar. Räkor, makrill, lax & skagenröra i stora lass! Och sen en tur på cykel till fina Apelviken på gamla härliga cyklar på andra världskriget!

Båstad!
Första turen blev till härliga somriga Båstad och tennisveckan. Men regnet öste verkligen ned och inga tennismatchen kunde vi beskåda. Däremot hann vi umgås med kära vänner, (Fille) åka slalom på beachen, luncha på Sand, serva hos Vattenfall, fika med Nina, träffa nyfödda Julius, grilla & bo hos familjen Hörwings, köpa träskor i Boarp och träffa Viktoria i farten!
 
Mysiga fika i "växthuset" vid övre banorna. Här sprang jag även på filuren Claes som blivit en ny bekantskap i form av Fullhandbar.com som jag blivit jobbmässigt involverad i! 
Här ser vi nyblivna mamma Nina ihop med Oscar + Fille & Olivia! 

Snygg sving?  Full fart...



Fortsättning följer....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar