måndag 15 augusti 2011

Sommar i Sverige - Juli 2011 (del 5)


Äta bör man, annars dör man! Många trevliga mysiga middagar hann vi med. Här firar vi svåger Rickard och farmor Birgitta som blivit 110 år tillsammans.... Vid Hovåsbadet finns en charmig restaurang och här fick vi en alldeles underbar kväll! Solnedgång, smarrig mat och härligt sällskap. Och se så vackra dom är, de svenska varma mjuka klipporna!
 

Middag är vi också på vårt favoritställe som heter John´s Place och ligger självklart i Varberg :-) Men i i år kändes det lite tokigt - Jörgen var inte me... Vi kändes oss lite tre-benta liksom!

Men vi njöt av en underbar kväll och hade Jörgen mesta tiden i luren! Lamm är något Philip fastnat för, så det blev lammytterfile och fläskfile till tjejerna. Även denna kväll med varm och härligt magiskt. På hemvägen fångade vi solnedgången, hoppade av cyklarna på strandpromenaden och plåtade :-) 

 
Mörkt.... 
 
Mörkare...
 
Svart! Det gick på 10 min...
 
Men vad går upp emot picknick i det fria! Här är vi vid Goda Hopp och har packat med oss middagen. Lika mycket folk på klipporna på kvällskvisten som på dagarna när folk solbadar. Härligt! Rostbiff & potatissallad, ost & kex, mörk choklad & rose till mamma och ostbågar och Orangina till kidsen :-) 
Som bonus denna kväll var Philip extremt modig. Han gjorde ett dopp han kommer minnas hela livet. I solnedgången sprang han in på herrarnas nakenbad, slängde av sig kläderna, rusade ned naken till bryggan och hoppade i, i solnedgång............ Åååå så häftigt!

Flera fantastiska middagar blev vi så klart bjudna på hos farmor & farfar, Birgitta & Dag. Här syns hela gänget; Rickard, Sofia, Philip, Olivia, Dag, Oliver och William
 
 
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar