tisdag 23 augusti 2011

Soccer by the Bay

Våren innebar mycket fotboll och sen blev det vila och sommaruppehåll. Nu är fotbollssäsongen ingång igen och det blev en rivstart i helgen. Kl 7.15 var det uppställning och samling i Fosters City både lördag OCH söndag morgon. Ingen sovmorgon sista helgen på sommarlovet :-)
Killarna spelade härligt bra under lördagen och plockade hem 2 vinster. Det innebar chans till finalspel OM dom spelade på lika bra under söndagen. Och visst tusan gick killarna till final. Spännande. Matchen var superjämn i första halvlek, killarna gick dock till halvleksvila med underlägen 0-1. Men ett snabbt kontringsmål kom i andra halvlek efter bara någon minut och 1-1 stod det en lång stund. Men det var ett duktigt lag de mötte som var 12 år gamla, dvs 1 år äldre än våra killarna. Så efter dunderbra motstånd tog orken slut och målen började trilla in i egen målgård. Det slutade med förlust 1-5.
MEN vad gör det, final är alltid final och pokal är alltid pokal....