onsdag 2 februari 2011

Mother Daughter Day


Bacillerna flyger och far och under veckan har Olivia varit lite hängig, snuvig, rosslig i halsen och allmänt trött. I hennes klass var hela 10 barn borta igår. Bäst att hon fick en vilodag för återhämtning. Det innebar att Philip för första gången gick själv till skolan.... Oj oj, vad det är jobbigt som mamma och skicka iväg sin son ensam på morgon! Här är det liksom solklart att man promenerar tillsammans. Han fixade det galant + att han lämnad in Olivias läxor och tog med nya hem. Redig kille!

Olivia var som sagt inte jättesjuk. Därför fick detta bli vår mysdag. En låååång frukost med Nyhetsmorgon via datorn. Sen åkte till La Jolie; dags för manikyr och pedikyr. Olivia fick välja nagellack och en tjej fixade henne händer och naglar. Hon njöt som en prinsessa! Fick välja nagellack, hoppa upp i massgestolen, bli ompysslad - kan inte bli bättre när man är lite halvkrasslig. Jag fick finfina fötter :-) Och vi fick en helt underbar Mor-Dotter-Dag. Lyx för båda!


Sen åkte hem och käkade lunch och strax därefter kom Philip. Med läxor till dem både. Olivia slängde sig över sin Homework-folder och gjorde läxorna snabbt och koncentrerat. Likaså Philip. Här är det aldrig något snack om att skjuta på läxorna. Båda tycker det är lika gott att få det gjort, PÅ DIREKTEN! Sen bakade vi muffins och hade mysfika i köket. Men jag gillar inte alls dessa nya fina silikonformar som finns i fina former och färger. Kändes som värmen inte kom in och de blev tokkladdiga. Tacka veta jag hederliga pappersformar som man lägger i djup muffinsplåt....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar