fredag 16 juli 2010

Nya kompisar

En stadig frukost! Här börjar vi dagarna med en härlig frukost. Hemmagjord filmjölk med Whole Grain flingor (här finns galet mycket söta & sockriga frukostflingor så det gäller att hitta rätt), färska bär, bagels eller English Muffins till bröd & ägg. Idag hade jag även bakat banana bread i muffinsformar. Yammy yammy (gottigottgott).

1 pm var ett stort ögonblick denna dag. Heide och Patrick kom över för att leka med Olivia & Philip. Olivia var lätt pirrig inför denna stund - att umgås med amerikanska barn och inte kunna prata svenska! Men det gick galant. Vi tog cyklar och sparkar bort till vår skola, Walter Hays. Tittade in på "The Palo Alto JUNIOR MUSEUM and ZOO" som ligger vägg-i-vägg med skolan och tittade på alla djuren; Bobcat, Snakes, Turtels, Lizards, Sharks och massa massa mer. Häftigt att ha ett Zoo bara 5 min hemifrån:-)) Sen blev det lek i Rincornada-parken med Monkey-Bars, dvs armgång. Sen hem på saft och muffins i vår trädgård. Alltså en mycket lyckad dag med nöjda och glada kids. Det var ju inte alls så läskigt att leka på "amerikanska" hihi!

Och jag måste skänka ett Halleluja till SafeWay, Whole Food & Trader Joe´s. Skärpning Vivo på service & utbud! Det är mycket smidigt att handla här och det finns så många godsaker. I kassan när man betalar finns det alltid en extra person som packar ned alla varorna i medhavda kassar. Och det hjälper gärna till att gå ut till bilen och packa in. Snacka om service! I lika a lot :-))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar