måndag 5 juli 2010

Longboard & Fors

En efterlängtad Longboard! Hemma i Sverige, innan vi flyttade, gick Philip till banken med alla sparade pengar och växlade till dollar -jag ska köpa en longboard nu, sa han. Vi har sagt att han ska vänta eftersom det finns många coola grejer här. Men nixpix, inget annat har lockat honom så som en longboard. Igår valdes bräda, hjul, fästen mm och en riktigt efterlängtad bräda har flyttat in i Philips hjärta!

Jörgen och jag är mest oroliga för uppskrapade knän och armar och att åka i backen med huvudet, så hjälm har Philip lovat att använda...

På kvällen tog vi bilen upp till Los Gatos och nyfunna vännerna Charlotte, Oscar och supersköna tjejen Ebba. Det blev en toppeneftermiddag med poolbad, drinkar, sol och härlig utsikt över bergen. Oscar fixade grymma ribbs som avnjöts i solnedgången på uteplatsen!

2 kommentarer:

  1. Vi har knä-, armbågs- och handledsskydd i garaget som Philip gärna får låna såhär i början. De ligger i ett nät på någon av hyllorna. Sorry Philip - man ser inte så cool ut, men det kan vara värt att slippa skrapsåren tills du blivit säkrare.

    SvaraRadera
  2. Åååå tack söta du! Han har redan vurpat och förstår nog nyttan med lite skydd.... :-))

    SvaraRadera