tisdag 13 juli 2010

Teori, hår, födelsedag och naglar....

13 juli 2010 kommer jag alltid minnas! Dags för teoriprov för körkort i Californien! Kl 07.50 begav sig hela familjen till DMV (Department of Motor Vehicles) och vi möttes av en lååång kö ute på gatan som skulle göra uppkörning. Puh! Men vi hade en tidsbokning och efter tumavtryck, syntest, check av Social Security Number, namnteckning och foto blev det dags att svara på de 36 frågorna. Yes, jag var stressad men både Jörgen och klarade oss galant! Såååå skönt! Det firade vi med brunch på Coupa Cafe! Smarriga pannkakor, laxpasta, creps och kanongott kaffe slank ned i alla våra hungriga magar.

Och dagen till ära har Jörgen fixat en Swedish Prinsess Cake! Jättefin och god.

Här växer hår och naglar som ogräs så Philip behövde verkligen en ordentlig frissning. Vi var modiga och testade en Barber-shop på Middelfield vilket slutade med att Olivia fick sitt hår klipp + en tumnagel målad med blomma + att jag fick fixade ögonbryn. Nu är vi såååå fina så!

2 kommentarer:

  1. Grattis på födelsedagen Yvonne! Jag visste ju att det skulle vara någon gång nu i juli, men missade förstås den rätta dagen. Kul att Jörgen lyckades hitta princesstårta.

    Härligt att det blev lyckat med familjen McIntosh. De är verkligen gulliga. Var det ni som gick förbi och ringde på?

    SvaraRadera
  2. ...och grattis till det lyckade teoriprovet också. En sak mindre på "att-göra-listan".

    SvaraRadera