onsdag 7 juli 2010

Fotbollträning, glass och hattar

Glass, glass, glass i stora lass! Minst 1 om dagen, är vårt motto! Häagen-Dazs, L´amour, Lucern, Ben & Jerry's, Cold Stone Creamery.... Igår var det BaskinRobbins som fick ett besök av oss. Men näe, det gick inte alls hem. Kändes som godis, bara sött och sockrigt! Högst i kurs ligger Frozen Yohurt Cafet på University och Jamba juice kvalar in på glasslistan.
Men det stora för dagen var Philips fotbollsträning! Nya fotbollskor blev inhandlade för nu är det spel på gräs som gäller (och inte grus som det det varit hemma på Lidingö! På eftermiddagen begav sig hela familjen bort till Cubberley Grass Field. Tränaren Jim var redan på plats när vi kom, det kändes skönt! Det var Summer Training så killar födda -99 och -00 får möjlighet att träna ihop under sommarlovet. Ca 10 grabbar dök upp och det var hårdkörning från börjar! Philip blev direkt en av grabbarna i laget och plockade upp på störten hur varje övning skulle genomföras. Allt på engelska! Philip var mycket nöjd och glas efter nästan 2 h timmar på fotbollsplan!
Sen han vi ju även med att prova lite kuliga hattar...


1 kommentar:

  1. Hej,
    kul att det funkade bra på fotbollen. Jag är också glad att du har bilderna i högre upplösning så vi kan förstora dem. Nils kunde då identifiera Nitan och William (tror vi precis i kanten av bilden).

    Nu är vi i Stockholms skärgård hos mina föräldrar. Mormor, Morfar och en syster med familj finns här, så det är toklek från morgon till kväll. Imorgon kommer andra systern och fler kusiner. Härligt!

    SvaraRadera