tisdag 5 februari 2013

We Are Complete!

Hurray! Äntligen hittade vi den..... Muggen. Koppen. JYPO är nu äntligen kompletta vid frukostbordet! Visst är det något speciellt med helgfrukostar, som får ta så där låååång tid. Då måste bästa te- och kaffekopparna få komma fram. Stackars Olivia har suttit med ett E för Ericsson då hennes O var slutsålt i jul-ruschen. Men i går fann vi O-et, på fina affären Anthropologie.



Nog om helgfrukostar, det är ju en helt vanlig TISDAG idag! Med skola, läxor och playdate! Olivia hade tvillingarna Jenna and Andie över på eftermiddagen och det blev full rulle med basket i trädgården, pannkaksätande, glada skratt och fnittriga tjejer! Härligt när barnen har kul och kan roa sig själva. Kanske tror ni att amerikanska barn vill sitta framför TV´n och häcka - inte här. Ut på direkten och bollar, hopprep och kull för hela slanten. Precis som det ska va!



Appropå att var kompletta, så är vi lite tre-benta denna vecka. Jörgen har dragit hela vägen till San Jose (som mellan Lidingö - Täby) på en work-shop för topp-ledningen på jobbet! Det är 4 intensiva dagar som väntar, så J bor på hotell med kollegorna, fast det är på hemmaplan. Känns nästan lite kul. Vi passar på att käka sådant Jörgen inte gillar fullt ut: tacos, kokospanerad kyckling, köttfärschili, bönor, quinoa, fröer, whole wheat bröd, osv....


Något att fundera på:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar